You are here

DUK

  • Koks sveikiausias jūsų patiekalas?

    Manome, kad visi mūsų produktai gali būti sveikos ir subalansuotos mitybos dalis. Teikdami informaciją apie maistinę vertę ir visų savo produktų sudedamųjų dalių sąrašą, mes siekiame padėti savo klientams Lietuvoje sąmoningai rinktis subalansuotus patiekalus.  Informacija apie maistinę vertę skelbiama šios svetainės skyrelyje, kuriame pateikti produktų aprašymai. 

  • Iš kur gaunama jautiena?

    100 proc. mūsų Lietuvoje veikiančiuose restoranuose patiekiamos jautienos užauginta Europoje, o didžiosios dalies jautienos kilmės šalis – Lietuva. 

  • Kaip „McDonald’s“ gali garantuoti naudojamų produktų kokybę?

    Esame įsipareigoję užtikrinti geriausią visų savo produktų kokybę, todėl nuolat atliekame visų mūsų tiekėjų kokybės patikrinimą. Šie patikrinimai kartu su griežta kompiuterine produktų kontrolės sistema leidžia mums patikrinti bet kurios sudedamosios dalies šaltinį ir stebėti jos kelią visoje mūsų logistikos grandinėje. Iš tiesų tai reiškia, kad naudodami šią informacinę sistemą mes galime patikrinti, iš kokių miltų iškepta konkreti bandelė, iš kur jie gauti, kur bandelė iškepta ir pan.! Ši sistema taikoma visiems „McDonald’s“ naudojamiems produktams. 

  • Kaip savo restoranuose užtikrinate higieną ir maisto saugą?

    Visas mūsų maistas gaminamas ir ruošiamas taikant griežtas higienos ir maisto saugos normas. Daugiau informacijos apie tai rasite mūsų tinklalapiuose „Virtuvė" ir „Kokybė“. 

  • Koks aliejus naudojamas jūsų restoranuose? Ar jo sudėtyje yra gyvūninių riebalų (taukų)?

    Nė vieno mūsų produkto sudėtyje nėra taukų. Maistui gaminti naudojame specialiai paruoštą rapsų ir saulėgrąžų aliejų mišinį. Šis mišinys kruopščiai sukurtas, iš jo pašalintos visos dirbtinės transriebalų rūgštys ir paliktos tik natūraliai susidarančios transriebalų rūgštys, kurios sudaro 2 proc. Per pastaruosius aštuonerius metus transriebalų rūgščių kiekis visuose mūsų produktuose buvo sumažintas nuo 30 iki 2 proc.