text-lt@2x

Mūsų prioritetas –
saugūs ir švarūs restoranai!

McDonald’s® lankytojų ir darbuotojų sveikata bei gerovė yra svarbiausias mūsų prioritetas. Manome, kad tai yra kertinis McDonald’s® verslo pamato akmuo.
Mūsų pareiga – kasdien tiekti lankytojams maistą saugioje aplinkoje, kartu užtikrinti puikias ir saugias darbo sąlygas savo darbuotojams.

Pagrindinis McDonald’s® pažadas – tiekti saugų maistą – yra išpildomas pirmiausia reguliariai plaunant rankas antibakteriniu muilu, nes tai padeda išvengti daugumos potencialiai pavojingų virusų perdavimo. Be to, atidžiai stebime maisto saugumą visoje jo tiekimo grandinėje.

Taikome itin griežtas higienos procedūras visose restorano zonose – valome ir dezinfekuojame visus restorano paviršius tiek aptarnavimo zonoje, tiek virtuvėje.

Taikome itin griežtas higienos procedūras visose restorano zonose – valome ir dezinfekuojame visus restorano paviršius tiek aptarnavimo zonoje, tiek virtuvėje.

Prie kasų savo restoranuose įrengėme apsaugines pertvaras, atskiriančias mūsų darbuotojus ir lankytojus.

 Prie kasų savo restoranuose įrengėme apsaugines pertvaras, atskiriančias mūsų darbuotojus ir lankytojus.

Mūsų darbuotojai reguliariai, dar dažniau nei anksčiau, plauna ir dezinfekuoja rankas.

Mūsų darbuotojai reguliariai, dar dažniau nei anksčiau, plauna ir dezinfekuoja rankas.

Naudojame tik antibakterinius rankų prausiklius ir dezinfekcinį skystį, kuriuo gali naudotis ir lankytojai.

Vector Smart Object-4@2x

Naudojame tik antibakterinius rankų prausiklius ir dezinfekcinį skystį, kuriuo gali naudotis ir lankytojai.

Kontaktą su lankytojais turintys darbuotojai mūvi pirštines ir dėvi apsaugines kaukes.

Vector Smart Object-5@2x

Kontaktą su lankytojais turintys darbuotojai mūvi pirštines ir dėvi apsaugines kaukes.

Sustiprinome darbuotojų sveikatos stebėseną, kuri įpareigoja darbuotojus pranešti darbdaviui apie net menkiausią negalavimą, ir reguliariai matuojame darbuotojų kūno temperatūrą.

Vector Smart Object-6@2x

Sustiprinome darbuotojų sveikatos stebėseną, kuri įpareigoja darbuotojus pranešti darbdaviui apie net menkiausią negalavimą, ir reguliariai matuojame darbuotojų kūno temperatūrą.

Lankytojams rekomenduojame laikytis ne mažesnio nei 1–2 m atstumo nuo kitų lankytojų ir darbuotojų.

2m@2x

Lankytojams rekomenduojame laikytis ne mažesnio nei 1–2 m atstumo nuo kitų lankytojų ir darbuotojų.

Laikykitės kosėjimo ir čiaudėjimo etiketo: prisidenkite burną ir nosį, net jei dėvite kaukę.

Vector Smart Object-8@2x

Laikykitės kosėjimo ir čiaudėjimo etiketo: prisidenkite burną ir nosį, net jei dėvite kaukę.

Jei galite, rinkitės atsiskaitymą mokėjimo kortele.

Vector Smart Object-9@2x

Jei galite, rinkitės atsiskaitymą mokėjimo kortele.

Nerekomenduojama lankytis restorane, jei priklausote rizikos grupei ar sergate lėtinėmis ligomis.

sirmgalvji@2x

Nerekomenduojama lankytis restorane, jei priklausote rizikos grupei ar sergate lėtinėmis ligomis.

DRAUDŽIAMA ĮEITI Į RESTORANĄ, JEI:

DRAUDŽIAMA ĮEITI Į RESTORANĄ, JEI:

Jaučiate karščiavimą (37,3°C ir daugiau), kosulį, apsunkintą kvėpavimą ar kitus būdingus simptomus COVID-19. Skambinkite 1808.

Vector Smart Object-11@2x

Jaučiate karščiavimą (37,3°C ir daugiau), kosulį, apsunkintą kvėpavimą ar kitus būdingus simptomus COVID-19. Skambinkite 1808.

Buvote viruso paveiktose teritorijose ar turėjote sąlytį su patvirtintu Covid-19 atveju. Likite saviizoliacijoje.

Vector Smart Object-12@2x

Buvote viruso paveiktose teritorijose ar turėjote sąlytį su patvirtintu Covid-19 atveju. Likite saviizoliacijoje.